Amazon digitális játékok vásárlása az USA-n kívül

Hogyan szerezhetsz Amazon digitális játékokat az Egyesült Államokon kívülről

[box type="info"]Tudod, hogyan vásárolhatsz digitális játékokat az Amazonon, és csak egy amerikai számlázási címet szeretnél használni? Próbáld ki ezt;

A normál utca
Város: Santa Barbara
Állam: SANTA BARBARA ÁLLAM: CA
Irányítószám: 93101

Vissza az Amazonhoz itt[/box]

Az Amazon digitális játékok áruháza hatalmas játékkínálattal rendelkezik (különösen Steam Keys), meglehetősen versenyképes áron. A hátránya? Csak az Egyesült Államokban élő vásárlók számára érhető el. Ezek az őrült jenkik nem csak, hogy megvehetik az olcsó steam kulcsokat egy fantasztikusan legális forrásból, de azonnali kiszállítást is kapnak! Az itt vásárolt játékok többsége hozzáadható az Origin és Steam fiókjainkhoz.

Ezt a régióbeli korlátozást azonban könnyen megkerülhetjük az Amazon-fiókunk számlázási címének módosításával. A módosítás körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe, és egyáltalán nem veszélyezteti az Amazon-fiókunkat. Sőt, ez a kis trükk még egyszerűbb, mint egy orosz cd-kulcs VPN-en keresztüli aktiválása. Lehetővé teszi az USA-n kívüli vásárlók számára, hogy olcsó játékkulcsokat vásároljanak az Amazon Digital Store-ból.

A legtöbb termékleírás említést tesz arról, hogy a cd-kulcshoz Steamre vagy Originre van szükség. Tehát ez nagyszerű számunkra. Mi csak aktiváljuk, mint általában. Ha a leírás nem említi a Steam és az Origin használatát, nézze meg a vásárlók visszajelzéseit, mivel ott általában van valaki, aki felteszi a kérdést.

Mindenekelőtt győződj meg róla, hogy létrehoztál egy Amazon fiókot, és összekötöttél egy működő és érvényes hitelkártyát.

1. lépés - Keresse meg a játékot

Elég egyszerű. Egyszerűen írja be a kívánt Steam vagy Origin kulcsot az Amazon keresőmezőjébe. A teljes Amazon digitális áruházban is böngészhetsz, hogy megnézd az előrendelhető és a nemrég megjelent játékokat.

Az Amazon nemrégiben szétágazott, és most már Xbox One Keys és PS4 Game Keys is kapható. Ezek árai még mindig elég drágák. Elkezdtük összehasonlítani az xbox one játékkulcsokat itt a CDKeyPrices-nél, így a saját szemével láthatja, hogyan áll az Amazon!

2. lépés - Első vásárlás

Győződjön meg róla, hogy a megvásárolni kívánt játék PC letöltésként van kiválasztva. Ugyanannak a játéknak több változata is létezik Xbox, PS3 stb. felett, ezért meg kell győződnünk arról, hogy a megfelelő terméket választottuk.

Step 1 - Initial Purchase

Nyomjuk meg a "Vásárlás és letöltés" gombot.

Step 1 - Buy And Download

3. lépés - A régió korlátozásának hibája

Ha az Egyesült Államokon kívül él, akkor a szokásos Amazon felülvizsgálati megrendelési oldal jelenik meg egy kis hibával a tetején.

"A játékletöltések csak az amerikai vásárlók számára érhetőek el
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért."

Step 2 - The Region Restriction Error

A képernyő jobb alsó sarkában a Fizetési összesítés alatt láthatja az aktuális számlázási címet.

Ezeket az adatokat szeretnénk megváltoztatni. Kattintson a "Módosítás" gombra.

4. lépés - Számlázási címünk módosítása

Adjuk meg a teljes nevünket és a szokásos utcai címünket. Az egyetlen eltérő adat, amit itt be kell illesztenünk, az a város mező, az állam mező és az irányítószám mező. Minden más, beleértve a Telefonszámot is, a jelenlegi és helyes adataink lehetnek.

Én a Santa Barbara várost használom. Ezután az Állam/Terület/Régió mezőbe CA-t (Kalifornia rövidítése) és az irányítószámot 93101-re állítsuk be.

Ezután nyomja meg a Continue (Folytatás) gombot...

Step 4 - Changing Our Billing Address

Ha tényleg a teljes kilenc métert akarja megtenni, akkor megadhat egy teljesen hamis címet, teljesen hamis adatokkal, azonban ez több munka, mint amennyire szükség van.

5. lépés - A megrendelés megerősítése a megváltozott számlázási címmel

Innen már elég egyszerű. Egyszerűen ellenőrizze, hogy a Számlázási cím területet frissítette-e az új amerikai várossal, állammal és irányítószámmal.

Ha minden rendben van, nyomja meg a Vásárlás befejezése gombot...

Step 5 - Cofirm The Order With Changed Billing Address

6. lépés - Keresse meg a megvásárolt játékot / CD-kulcsot

Menj a Játék- és szoftverkönyvtáradba.

Step 6 - Find your Purchased CD Key

Itt megtalálja az összes megvásárolt Amazon digitális játékot. Keresse meg a keresett játékot, és kattintson a CD-kulcs megjelenítéséhez...

Step 6 - Find your Purchased CD Key

És ennyi!

Most már be tudod írni ezt a kulcsot az Origin vagy Steam fiókodba! Összességében az Amazons Digital Games Store remek módja az olcsó játékkulcsok beszerzésének. Nem mindig ők a legolcsóbbak (bár talán a legmegbízhatóbbak!), ezért mindenképpen hasonlítsa össze az Amazons árait más cd-kulcsboltokkal a termékoldalainkon. Bármilyen kérdés vagy kérdés, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

One Reply to “Buy Amazon Digital Games Outside US”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük