Call of Duty: Black Ops Cold War

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM

Ismersz valakit, akinek tetszene ez a játék?

Összefoglaló

Az ikonikus Black Ops sorozat visszatér a Call of Duty®: Black Ops Cold Warral - az eredeti és rajongók által kedvelt Call of Duty®: Black Ops közvetlen folytatásával

.

A Black Ops Cold War az 1980-as évek elejének hidegháborús, ingatag geopolitikai csatározásainak mélyére veti a rajongókat. A lebilincselő egyjátékos kampányban semmi sem az, aminek látszik, ahol a játékosok történelmi személyiségekkel és kemény igazságokkal szembesülnek, miközben olyan ikonikus helyszíneken harcolnak a világ körül, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország, a szovjet KGB főhadiszállása és még sok más.

Elit ügynökökként egy Perseus nevű árnyékfigura nyomába eredsz, aki a globális hatalmi egyensúly megbomlasztására és a történelem menetének megváltoztatására vállalkozik. Ereszkedj le ennek a globális összeesküvésnek a sötét központjába az ikonikus karakterek, Woods, Mason és Hudson, valamint egy új ügynökcsapat oldalán, akik megpróbálnak megállítani egy évtizedek óta készülő összeesküvést.

A kampányon túl a játékosok a hidegháborús fegyver- és felszerelésarzenált is magukkal viszik a többjátékos és zombis élmények következő generációjába.

Üdvözöljük a szakadék szélén. Üdvözöljük a Call of Duty®: Black Ops Cold War című játékban.


Játék információk
Kiadás dátuma 2020. november 13.
Kiadó Activision, Treyarch, Raven Software, Sledgehammer Games, Beenox, High Moon Studios, Activision Shanghai, Demonware
Tartalom minősített M (Mature)
Játékmódok Egyjátékos, Többjátékos, Szövetkezet, Osztott képernyő
A játékosok perspektívái Első személy
Műfajok Shooter
Sablonok Akció, Hadviselés
Platformok PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S